Golden Eagle Canon 1Dx avicii Willdlifephotography

Golden Eagle Canon 1Dx avicii Willdlifephotography

tisdag 27 december 2011

Fota Havsörn i Norge 1

Nu är det nära. I gryningen på tisdag 19/7 bär det iväg med bil från Göteborg dom 100 milen upp till Flatanger i Norge för att försöka få några hyfsade bilder på Havsörn. Det lär ju finnas rätt så många i området. Vi kommer huvudsakligen att fota från båt med lokal guide som har örnkoll. Det man funderar på nu är om man har allt man behöver nerklottrat på "Att ta med listan" och hur det t.e.x blir om det regnar, går det att få bra bilder, håller 7D tätt, regn på linsen som förstör bilden, kan man använda stativet i båten eller är det bättre att hand hålla. Vilken lins är bäst att använda osv. Många funderingar blir det. Någon som gjort detta och vill dela med sig av sin erfarenhet så skulle det uppskattas?
Fotoutrustning som följer med:Canon 7DCanon 550D (backupp)Canon 500 f4 IS USMCanon 300 f4 IS USMCanon 70-200 f2,8 IS USMConverter 1.4Converter 2.0Extern mikrofon om det blir tillfälle att filmaManfrotto stativ med WimberlyheadMassa minneskort
Ha de gottKenny

2 kommentarer:

  1. I just found your blog and want to say thank you ! It is really nice post thanks for sharing and just keep up the good work !


    greenbaypackers | philadelphiaeagles| pittsburghsteelers|newyorkgiants    SvaraRadera
  2. Wonderful, This is an awesome blog. Stock Commissions

    SvaraRadera