Golden Eagle Canon 1Dx avicii Willdlifephotography

Golden Eagle Canon 1Dx avicii Willdlifephotography

onsdag 21 mars 2012

Vår vid havet

Gick ner en sväng till vattnet efter jobbet för att få lite luft och se vad som händer med fågellivet i dessa vårens tider. Det var full fart i buskarna av fågelkvitter. En Fasantupp hälsade på mig vid stigen. På havet som låg i solglimmer jagade Skrattmåsarna små fisk och Kniporna dök efter föda.Här kommer några bilder från promenaden.

Fasantupp på upptäcksfärdEn Knipa som ser ut att flyga åt fel håll

8 kommentarer:

 1. Fasanen är verkligen vacker, hoppas på att få se en någon gång. Bilden på knipan är jättefin med det gyllene vattnet. Mvh Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fasanen är verkligen speciell med sina vackra färger. Det känns som det fanns fler av dom när man var mindre.Tack för kommentaren Susanne.
   Må väl Kenny

   Radera
 2. Kauniita on nuo fasaanit ja kovia juoksee mukana,olen testannut näitä :),ihana kuva lentäväst linnusta,hyvin kuvattu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fasaanit ovat hyvin erityinen ja sen kauniin värin.
   Kiitos kommentti. Terveisin / Kenny

   Radera
 3. Hej Kenny! Fina bilder du fick från din promenad, och lite annorlunda än de rena artporträtten man ser ibland. Bra jobbat /Urban

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul när man springer på en fasan, det är inte varje dag man ser dom i mina trakter. Tack för dina ord Urban.
   Må väl / Kenny

   Radera
 4. Likte godt bildet av kvinanden. Det bryter med "reglene" for komposisjon, men det var akkurat grunnen til at jeg likte det så godt. Et annerledes og spesielt foto. Bildet har forøvrig fantastiske farger og tenisk på topp.

  Knut Børge

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Knut, Kul att du gillar bilden på Knipan. Det kan bli lite intressant när man inte alltid håller sig till reglerna. Tack för dina ord Knut.
   Må väl Kenny

   Radera