Golden Eagle Canon 1Dx avicii Willdlifephotography

Golden Eagle Canon 1Dx avicii Willdlifephotography

tisdag 7 april 2015

Sjöfåglarna är i full gång / Seabirds on the move

Det är svårt att låta bli att besöka kusten så här års med alla sjöfåglar som förflyttar sig för att inta sina häckningsplatser. För att få dom bästa fotografiska förhållandena gäller det att vara på plats innan ljuset kommer. Förberedelsen börjar redan kvällen innan med att ladda batterier, fylla på med minneskort och inte minst göra iordning lite gofika som kan avnjutas på lämplig klipphäll i gryningen. Väderrapporten lovade lite vind och sol så förutsättningar för en fin morgon fanns definitivt. Till alla som inte provat detta säger jag bara att det måste in på bucketlisten.
Här kommer några bilder från annan dag Påsk.
Kniphona / Golden Eye (Female)

Ejder / Common Eider

Ejder / Eider (yungster)

Gravand / Common Shelduck


Kniphona / Golden Eye

Knölsvan / Mute Swan

Småskrake / Red-Breasted Merganser

Småskrake / Red-Breasted Merganser
3 kommentarer:

 1. Herlig bilder. Våren er en virkelig vakker tid ved kysten. Nydelig lys. Likte veldig godt bilde nr. 2 med et virkelig flott lys. Herlig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar för dom orden Esben. Ja vi har en fin tid framför oss nu så det gäller att passa på att utnyttja tiden så gott det går.
   Må väl / Kenny

   Radera
 2. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

  SvaraRadera