Golden Eagle Canon 1Dx avicii Willdlifephotography

Golden Eagle Canon 1Dx avicii Willdlifephotography

onsdag 11 september 2013

Kanadagäss på väg

Kanadagässen lättar från dagviken ut till sina övernattningsställen på någon ö ut i skärgården. Man hör när dom börjar förbereda sig för att lyfta för det kacklas en del och plötsligt skvätter det till och hela flocken är i luften. Småpratet fortsätter även en bit efter dom lyft troligtvis för att diskutera vilken väg dom skall flyga.www.kifoto.se
 

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack Jonny!
   Kul att du tittade in och kommenterade.
   Må väl / Kenny

   Radera
 2. Coola bilder Kenny :) Hoppas ni har haft en underbar sommar och vi vet att ni har haft eller fortfarande har sool och värme- underbart!

  Vi är nu hemma på Cypern igen efter fantastiska veckor i Turkiet. Vilket underbart land :) Vi sjösätter 9 maj nästa år och ska vara vara ute hela maj månad. Vi drar nog norrut genom Greklands övärld och så åker vi tillbaka via Kusadasi och Turkiets kust. Så det blir inget Sverige för oss i maj.

  Hälsa frugan och må bäst!

  Kram från Helena & Uffe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Helena
   Har förstått att ni varit iväg med båten en sväng. Får rapport från Ingela som har koll på Er. Tack för kommentaren och häls gubben.
   Må väl / Kenny

   Radera
 3. Så snygga bilder! Flygbilderna med speglingen är ju för läckra...rätt tajmat!
  har börjat en fotocirkel nu på 30 tim vilket ska bli kul. Ingen kurs på det vanliga sättet utan hur man kan göra bilder bättre o även prova massa olika objektiv mm som de har

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter kul med "fotokursen". Alltid bra med lite inspiration från olika håll som gör att man förbättrar sig en smula. Tack för titten.
   Må väl / Kenny

   Radera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera